Indlæser...

Monkey 47 Dry Gin FL 5

Varenummer
10218
PRISGARANTI
Tilbudspris 49,50 kr Normalpris 55,00 kr
Spar 10% (5.5 kr)

Beskrivelse

Monkey 47 Dry Gin 

Alkoholprocent: 47%
Indhold: 5 cl
Oprindelse: Tyskland

Monkey 47 Schwarzwald Dry Gin er en meget anderledes gin. Den indeholder nemlig hele 47 botanicals, hvilket er meget i forhold til de fleste andre ginner, som indeholder mellem 6 og 10. Den totale ingrediensliste er hemmelig men af nogle ingredienser kan nævnes: enebær, korianderfrø, citrongræs, kaffir limeblade, citronblomst, angelikablomst, jasmin, citronskal, hyldeblomst, lavendel og iris. Mange af ingredienserne vokser i lokalområdet i Schwarzwald.

Alle ingredienserne giver en gin med smagsnoter af blomster, citrus og krydderier som ingen anden gin kan matche. Da det er en gin med utrolig mange smage, kan den virke en smule overvældende, men sammensætningen giver et slutresultat med en afbalanceret og meget aromatisk smag.

Monkey 47 Schwarzwald Dry Gin er utrolig populær inden for gin-verdenen og har både vundet guld i gin-kategorien ved World Spirits Award og ved International Wine and Spirits Competition London.

Destillationsprocessen sker ved at man først udbløder tyttebær i neutral alkohol i 14 dage for at modne alkoholen, så den bedre holder på de blomstrede smagsnoter. Herefter tilføjer man de 47 botanicals som ligger i blød i 36 timer. Den omfattende destillationsproces er sammen med alle 47 botanicals med til at give Monkey 47 sin komplekse smag. Du kan nyde ginnen både med tonic eller i sling cocktails, martinis eller gimlets.

Monkey 47 Schwarzwald Dry Gin produceres på en lille gård nær byen Eigeltingen i Tyskland. Destilleret hedder Black Forest Distillers, og bag brandet står Alexander Stein som idemanden og Christoph Keller som destillatør. Stein havde en forretningsideen, Christoph havde et destilleri og sammen startede de jagten på verdens bedste gin. Det tog nogle måneder og 120 destillationer, før smagen var i skabet.

Historien om Monkey 47 er blevet markedsført som en gammel eventyrhistorie, men i virkeligheden stammer navnet ‘monkey’ fra en drøm om aber som idemanden Alexander Stein havde. Tallet 47 stammer både fra alkoholprocenten på 47 men også antallet af botanicals i ginnen.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.7
Copyright © 2015-2021 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna