Indlæser...

Monin Syrup Vanilla / Vanille, Sukkerfri ( PET ) 100

Varenummer
678495
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

129,00 kr.

Beskrivelse

Monin Sukkerfri Vanilje Sirup - Tilføj en Lækker Vaniljesmag til Dine Drikkevarer

Monin Sukkerfri Vanilje Sirup er det perfekte valg, hvis du ønsker at tilføje en sød og cremet vaniljesmag til dine drikkevarer uden at tilføje ekstra sukker eller kalorier. Denne sirup er fremstillet af udvalgte vaniljebønner fra Madagaskar og har en karakteristisk og autentisk vaniljearoma.

Brug Monin Sukkerfri Vanilje Sirup til at lave lækre kaffedrikke, smoothies, cocktails og milkshakes. Den søde og cremede smag vil give dine drikkevarer en ekstra dimension og gøre dem endnu mere indbydende.

Med Monin Sukkerfri Vanilje Sirup kan du nyde den lækre vaniljesmag uden at bekymre dig om ekstra sukker eller kalorier. Denne sirup er det perfekte valg for dig, der ønsker at forkæle dig selv med en sød og velsmagende drik, uden at gå på kompromis med din sukker- eller kalorieindtagelse.

Importeret direkte fra Frankrig, er Monin Sukkerfri Vanilje Sirup af høj kvalitet og vil tilføje en autentisk vaniljesmag til dine favoritdrikke.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna