Indlæser...

Monin Syrup Pumpe 10ML (100cl) - kun til PET Flasker

Varenummer
681795
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

53,00 kr.

Beskrivelse

Produktbeskrivelse: Monin Syrup Pumpe 10ML (100cl) - kun til PET Flasker


Introduktion:

Den Monin Syrup Pumpe 10ML (100cl) er en praktisk og effektiv måde at dosere og anvende dine Monin sirupper på. Denne pumpe er specielt designet til at passe til PET-flasker og gør det nemt at tilføje den perfekte mængde sirup til dine drikkevarer eller opskrifter. Uanset om du er en professionel bartender, en kaffeentusiast eller bare elsker at eksperimentere med smag, vil denne pumpe hjælpe dig med at opnå præcise og konsistente resultater hver gang.


Funktioner og fordele:

1. Præcis dosering: Med en kapacitet på 10 ml er denne pumpe ideel til at dosere den nøjagtige mængde sirup, du har brug for. Du kan let tilpasse smagen af ​​dine drikkevarer og undgå spild eller overdosering.

2. Let at bruge: Pumpen er let at betjene med en enkel tryk-og-frigivelse-mekanisme. Den doserede mængde sirup frigives let, og du kan styre doseringen efter behov.

3. Passer til PET-flasker: Denne pumpe er specielt designet til at passe til flasker lavet af PET (polyethylenterephthalat), der er et almindeligt anvendt materiale til opbevaring af sirupper. Den passer godt og sikrer, at siruppen holdes frisk og lettilgængelig.

4. Konsistens og nøjagtighed: Ved at bruge denne pumpe opnår du en ensartet smag i dine drikkevarer, hvilket er afgørende, hvis du serverer drinks i en professionel sammenhæng. Du kan være sikker på, at hver portion har den perfekte dosis af Monin-sirup.


Anvendelse:

1. Først skal du sikre dig, at pumpen er ren og klar til brug.

2. Skru låget af din PET-flaske med Monin-sirup og erstatt det med pumpen.

3. Tryk forsigtigt på pumpen og slip for at dosere siruppen. Juster doseringen efter behov.

4. Brug siruppen som anvist i dine opskrifter, drinks eller kaffedrikke.

5. Efter brug skal du sørge for at lukke flasken tæt med pumpen for at forhindre lækager eller spild.


Bemærk: Denne pumpe er kun beregnet til brug med PET-flasker og er ikke egnet til glasflasker eller andre typer af beholdere. Det anbefales også at rengøre pumpen regelmæssigt for at opretholde hygiejnen og forhindre tilstopning.


Opdag den bekvemmelighed og præcision, som Monin Syrup Pumpe 10ML (100cl) tilbyder, og gør dine drikkevarer endnu mere velsmagende og indbydende. Med denne pum

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna