Momentum Lampe - Skomager sort

1.399,00 kr
På lager
Varenummer
15802

Beskrivelse

Momentum Skomager Pendel – Sort

 Nyheder fra Dyber-Larsen er altid ventet med spænding og de skuffer sjældent. Dette må siges også at være geldende for den senneste nyhed, nemlig Momentum Skomager serien af flotte skomager pendel lamper. De flotte og stolte danske design tradidtioner er omdrejningspunktet for denne serie som betyder at denne lampe kan betragtes som en moderne klassiker.
 
Den flotte sort skomager pendel tager udgangspunkt i en velkendt design, men med flotte og stilfulde detaljer tager denne lampe skmager designet til nye højder. Den klassisk flotte sorte farve giver mulighed for individualisering i og med at lampen leveres med to slags ledning som igen giver yderligere mulighed for at vælge noget anderledes. Den klare ledning som er tre meter i længden kan kombineres med en sort kop som sidder på toppen af lampen eller en krom top. Hvis du vælger at købe den sorte stofledning kan du yderligere vælge en kobber farvet kop som virkeligt giver et fantastisk udtryk.
 
Afhængigt af hvilken pære du vælger at bruge vil du opnå alt fra en dæmpet til et flot klar lys, men en ting er sikker og det er at denne lampe er flot at se på med eller uden lys på og vil berige enhver rum den bliver brugt.
 
Ø33cm
E27
Porcelænsfatning, max 70w 3.0 m klar ledning

Ingen Relaterede Blog Indlæg

Copyright © 2019 Barlife Aps