Momentum Lampe - Skomager Hvid

1.399,00 kr
1-2 hverdags levering
Varenummer
15800

Beskrivelse

Momentum Skomager Pendel - Hvid 

En nyhed fra Dyberg-Larsen er den nye momentum serie bestående af skomager pendel lamper som igen følger de flotte og gennemprøvede danske design traditioner. Denne flotte lampe sætter de traditionelle design af skomager lamper på prøve med sine simple og på samme tid flotte detaljer hvilket gør at den skiller sig ud fra mængden.
 
Denne Momentum skomager pendel fås i hvid farve, men der er flere muligheder sår det kommer til de forskellige detaljer. De lamper som leveres med en 3 meter lang klar ledning kan leveres med en kop på toppen af lampen som kan fås i tre forskellige farver, nemlig den klassiske krom farve, den enkle og elegante hvide farve og den mere moderne sorte farve som virkeligt får lampen til at lyse op selv nor lyset ikke er tændt.
Hvis du fortrækker en lampe med en hvid stofledning som også er tre meter i længden kan du også få hvid og krop kop til din lampe. Desuden kan du få den meget flotte kobber farve i stedet for den sorte farve. Kobber farven er noget helt nyt og fremhæver lampens design.
 
Selve lampen er 33 cm i diameter hvilket betyder at den kan bruges i alle rum og kan sagtens bruges alene.
 

Ø33cm
E27
Porcelænsfatning, max 70w, 3.0 m klar ledning

Ingen Relaterede Blog Indlæg

Copyright © 2019 Barlife Aps