Momentum Lampe - Skomager Grå

1.399,00 kr
På lager
Varenummer
15801

Beskrivelse

Momentu Skomager Pendel – Grå

 Et flot og spændende nyhed fra Dyberg-Larsen er skomager pendel lampe som er en del af Momentum serien. Allerede udråbt som en moderne klassiker tager denne lampe udgangspunkt i de velkendte og succesfulde danske design traditioner. Med de elegante og fine detaljer skiller denne skomager lampe sig ud fra mængden hvorfor den også er blevet meget efterspurgt på meget kort tid.

 
Den flotte grå farve komplementerer designet og får den til at nå nye højder. De gennemtænkte detaljer giver også mulighed for individualisme i og med du kan vælge i mellem to slags ledninger. Den flotte sort stofledning som er tre meter lang eller den smarte klare ledning. Vælger du den smarte løsning med den klare ledning kan du vælge i mellem tre forskelige kopper som sidder på toppen af lampen. Nemlig, sort, krom og kobber og dette gør sig også gældende hvis du vælger den flotte sorte stofledning. 
 
Lampen har en størrelse på 33 cm i diameter og grundet dennes størrelse og design er den egnet til de fleste rum uanset hvilket boligindretning du måtte have. Om du ønsker at bruge denne lampe alene eller med flere lamper, f.eks. over køkken bordet er helt op til dig da denne lampe kan bruges til begge dele.
Ø33cm

E27
Porcelænsfatning, max 70w 3.0 m klar ledning eller m sort stof ledning

Ingen Relaterede Blog Indlæg

Copyright © 2019 Barlife Aps