Indlæser...

Moët & Chandon Champagne Brut Impérial (DB MG) FL 300

Varenummer
10513
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

4.149,00 kr.

Beskrivelse

Moët & Chandon Champagne Brut Impérial (DB MG) FL 300

Moët & Chandon Champagne Brut Impérial er en af verdens mest kendte champagner og et produkt af det prestigefyldte champagnehus Moët & Chandon. Denne champagne er lavet på en blanding af tre druetyper fra Champagne-regionen i Frankrig: Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay.

Med en alkoholprocent på 12% og en indholdsstørrelse på 300 cl er denne flaske champagne perfekt til festlige anledninger og fejringer. Den har en elegant og velafbalanceret stil, der er karakteristisk for Moët & Chandon.

Moët & Chandon ejer vingårde på mere end 1.000 hektar og producerer årligt mere end 25 millioner flasker champagne. Deres ekspertise og tradition for kvalitet sikrer, at hver flaske Moët & Chandon Champagne Brut Impérial er af højeste standard.

Uanset om du ønsker at forkæle dig selv eller give en luksuriøs gave, er Moët & Chandon Champagne Brut Impérial det perfekte valg.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna