Indlæser...

MIKADO I TRÆÆSKE

Varenummer
9914
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

13,00 kr.
Udsolgt

Beskrivelse

Underholdende og klassisk mikado spil

Stort set alle mennesker her i landet kender det meget kendte spil mikado og så snart man ser pindene, som udgør dette spil vil man vide hvad der er tale om. Mikado består udelukkende af pinde og det er det, som gør det så unikt. Det vigtigste du skal tænke over når du spiller er, at du har helt stille hænder da selv de små rystelser kan være fatale når det gælder dette spil. Det handler nemlig om, at du skal få så mange point som muligt ved at tage så mange pinde som muligt uden at ryste på hænderne overhovedet. Det kan du gøre med en ekstra hjælpepind hvis du er så heldig at få fat i den. Hjælpepinden er pinden, som har et spiralmønster over det hele og det er noget af det, som gør, at spillet bliver lidt sjovere. Når der ikke er flere pinde tilbage så kan man tælle point og dernæst kan man lægge spillet tilbage i trææsken som medfølger.
 
MIKADO I TRÆÆSKE
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna