Indlæser...

Medea Vodka FL 70

Varenummer
10666
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

419,00 kr.

Beskrivelse

Medea Vodka - En Ultra-Premium Vodka med Bluetooth LED-teknologi

Medea Vodka er en eksklusiv vodka af højeste kvalitet, der er skabt med omhu og ekspertise. Den er fremstillet af europæisk hvede og rent artesisk vand, hvilket giver en blød og harmonisk smag. Vodkablandingen er kulfiltreret for at sikre en ren og glat oplevelse.

Men det, der virkelig adskiller Medea Vodka fra andre vodkaer, er dens innovative og unikke funktioner. Den er den eneste vodka i verden, der er udstyret med Bluetooth LED-teknologi. Dette betyder, at du kan tilpasse flaskens belysning og få din egen tekst til at lyse frem på flasken ved hjælp af din smartphone.

Medea Vodka er ikke kun en vodka af høj kvalitet, men også et imponerende teknologisk vidunder. Denne kombination af smag og teknologi har gjort den til en bemærkelsesværdig spiller på markedet. Den har vundet flere guldmedaljer, herunder en guldmedalje ved San Francisco World Spirits Competition i 2016.

Medea Vodka er den perfekte vodka til enhver lejlighed, og dens programmérbare flaske gør den til en unik og personlig gaveidé.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna