Indlæser...

MARQUES DE BORBA VINHAS VELHAS RED 2018

Varenummer
635074
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

109,00 kr.

Beskrivelse

DOC

Duoro


Druer

Touriga Nacional, Touriga Francesca, Tinta Roriz, Tinto Cão og Tinta Barroca


Noter

Duoro Tawny er en udvalgt blend, der er lagret på små egetræsfade. Dens aroma kombinerer både modne og tørrede frugter samt krydderier fra modningsprocessen.


Karamelfarvet med smag af hindbær, hasselnød, karamel, nelliker og figner.


Servering

Portvin kan drikkes til stort set alle desserter, men er særdeles god til desserter med nødder og mørk chokolade. Den er også et godt valg til ost – især de nøddefulde oste som Gouda, Sidst men ikke mindst, så  er den det oplagte valg til ris a la manden.


 Tawny Port skal drikkes ved 12-15C.



João Portugal Ramos plantede de første 5 hektarer vinmarker i 1989 i regionen Alentejo i syd Portugal. Før han begyndte at fremstille sine egne vine, var han en banebrydende vinkonsulent, der i vid udstrækning blev betragtet som Portugals Pierro Antinori eller Emile Peynaud (The New York Times).
  I dag dækker vinhuset 550 hektarer og har marker i områderne Tejo, Beiras og Douro med en jordbund af skifer og dele med kalksten, der giver vinen  friskhed, mineralitet, struktur og blødhed. Klimaet er kontinentalt.

Hans mange anerkendelser inkluderer; 2010 Personality of the Year og Årets Producent i 2006 (Essencia do Vinho); Årets vinproduktionsteam, 2000 Årets vinproducent og Årets selskab i 1998 (Revista de Vinhos); 1999 & 2004 Årets vinproducent og 2004 Producent of the Year (Vin & Mat, Sverige); Årets nykommer 2004 (Wein Gourmet, Tyskland); og prisen for iværksætteri og innovation i 2008 (det portugisiske landbrugsministerium).

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna