Indlæser...

Marmeladegryde Kilner® 30x16cm

Varenummer
688912
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

1.299,00 kr.

Beskrivelse

Kilner® Marmeladegryde - Perfekt til Syltetøj og Marmelade

Denne rustfri stål Marmeladegryde fra Kilner® er et uundværligt redskab til alle syltetøj- og marmeladeelskere. Med dens dimensioner på 30x16 cm og sølvfarve passer den perfekt ind i ethvert køkken.

Gryden er lavet af holdbart rustfrit stål, der er egnet til brug på gas-, halogen-, keramiske-, elektriske- og induktionskomfurer. Den har en indkapslet bund og høj korrosionsbestandighed takket være det højkvalitetsrustfrie stål, der indeholder titanium.

En intern liter- og pintmålestok gør det nemt at måle ingredienser, mens det integrerede håndtag og hældetud gør det let at hælde syltetøj over i opbevaringsglas. Med Kilner® Marmeladegryden kan du nemt lave lækre syltetøjer og marmelader til at nyde eller give som gaver.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna