Indlæser...

Marie Brizard Sirup Blackberry / Brombær

Varenummer
695085
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

69,00 kr.

Beskrivelse

Marie Brizard Sirup Blackberry / Brombær er en fortryllende sirup, der indfanger den dybe og søde smag af saftige brombær. Denne sirup er skabt til at give en autentisk og intens brombærsmag til dine yndlingsdrikke og kulinariske kreationer.


Nøglefunktioner:


Reel Brombærsmag: Marie Brizard Sirup Blackberry / Brombær er lavet med ægte brombær, hvilket giver en fyldig og frugtagtig smag, der er perfekt afbalanceret mellem sødme og en subtil syrlighed.


Alsiders Anvendelse: Denne sirup er alsidig og kan bruges til at forbedre en bred vifte af opskrifter. Den er ideel til at søde og give smag til cocktails, mocktails, sodavand, iste og lemonader. Den kan også bruges i desserter, saucer og marinader for at tilføre en frisk brombærnote.


Praktisk Flaske: Siruppen leveres i en bekvem flaske, hvilket gør det nemt at dosere og opbevare. Du kan let tilføje en smule brombærsmag til dine favoritretter og drinks.


Høj Kvalitet: Marie Brizard er kendt for sin høje kvalitet og autentiske smag. Denne sirup leverer den enestående smagsoplevelse, som kokke og bartendere søger.


Fantastisk til Cocktails: Skab spændende og smagfulde cocktails ved at tilføje Marie Brizard Sirup Blackberry / Brombær. Prøv det i en forfriskende Brombær Caipirinha eller en klassisk Bramble cocktail.


Marie Brizard Sirup Blackberry / Brombær er det ultimative valg for enhver, der ønsker at forbedre deres kulinariske kreationer eller skabe lækre drikkevarer med den autentiske smag af brombær. Oplev dybden og intensiteten af brombær i hver dråbe af denne lækre sirup fra Marie Brizard.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna