Indlæser...

Marchesine, Franciacorta SECOLO NOVO 2009 FL 75

Varenummer
10534
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

229,00 kr.

Beskrivelse

Alkohol: 13%
Indhold: 75 cl.
Land: Italien
 
Marchesine, Franciacorta SEC. NOVO 2007 er produceret på druer fra Marchesines vinmarker, der ligger på La Santissima i Gussago.
Marchesine, Franciacorta SEC. NOVO 2007 bliver fremstillet på en udvælgelse af Chardonnay druer, der ved høsten bliver håndplukket og placeret i små kasser. Herefter gennemgår de hele druer en meget langsom og blød presning, så kommer gæringen, som sker ved kontrolleret temperatur mellem 17-19 grader, efter gæringen får vinen lov til at lagre på rustfri ståltanke. I marts og april bliver den aftappet, og processen for at få boblerne frem begynder. Flaskerne bliver opbevaret i rum ved kontrolleret temperature mellem 12-14 grader for minimum 36 måneder. Efter denne periode er den klar til mærkning. 
Marchesine, Franciacorta SEC. NOVO 2007 præsenterer en gul farve med grønne reflekser, meget fine og vedvarende bobler, en delikat og kompakt aroma, der ledsages af en tør smag og en karakteristik afslutning med dens fyldige smag.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna