Indlæser...

Marchese Antinori Chianti Classico Riserva Tignanello 2019

Varenummer
674390
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 299,00 kr. Normalpris 399,00 kr.
Spar 25% (100 kr)

Beskrivelse

Marchese Antinori Chianti Classico Riserva Tignanello 2019 er en elegant og kompleks rødvin fra Toscana i Italien. Denne vin er lavet af 90% Sangiovese druer og 10% Cabernet Sauvignon og andre lokale druesorter, som er kendt for at give en karakteristisk smag.


Denne vin er dyb rubinrød i farven og har en kompleks aroma af røde bær, kirsebær, lakrids og krydderier, med en subtil antydning af vanilje og egetræ. Smagen er fyldig og velafbalanceret med modne tanniner og noter af mørke bær, tobak og kaffe. Vinen har en lang og behagelig eftersmag med bløde tanniner.


Marchese Antinori Chianti Classico Riserva Tignanello 2019 er en vin af høj kvalitet og er perfekt til at nyde sammen med rødt kød, vildt, ost og krydrede retter. Den kan også nydes alene som en aperitif eller efter måltidet.


Samlet set er Marchese Antinori Chianti Classico Riserva Tignanello 2019 en fantastisk rødvin med en kompleks smag og en lang eftersmag. Den er et glimrende valg for dem, der ønsker at opleve den autentiske smag af Chianti Classico og Toscana-regionen.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna