Indlæser...

Malt/Isomalt Sukkererstatning Condi 1KG

Varenummer
671367
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

189,00 kr.

Beskrivelse

Malt/Isomalt Sukkererstatning Condi 1KG

Denne malt/isomalt sukkererstatning fra Condi er perfekt til dem, der ønsker at reducere deres sukkerindtag eller har brug for en sukkererstatning til deres opskrifter. Den leveres i en praktisk 1 kg pakke og er ideel til både professionelle og hjemmekokke.

Isomalt er et sødestof, der kan bruges som erstatning for sukker. Det kan opbevares ved en temperatur mellem 15-25 °C og er velegnet til fødevarer i begrænset anvendelse. Det er vigtigt at bemærke, at isomalt kan have afførende virkning i store mængder, og derfor bør det anvendes med forsigtighed.

Næringsindholdet pr. 100 g isomalt er som følger: energi 1649 kJ/392 kcal, fedt 0 g, heraf mættede fedtsyrer 0 g, kulhydrater 97 g, heraf sukkerarter 0 g, protein 0 g og salt 0 g.

Ingredienserne i denne malt/isomalt sukkererstatning er sødestoffet isomalt, og den indeholder tilsætningsstoffet E953 - isomalt.

Opbevaring af produktet skal ske ved en temperatur mellem 15-25 °C, og holdbarheden for uåbnede pakker er 1095 dage. For uåbnede pakker, der er købt hos en grossist, er holdbarheden mindst 30 dage.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna