Indlæser...

Malecon Reserva 18 YO FL 70

Varenummer
10698
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

379,00 kr.

Beskrivelse

Malecon Reserva 18 YO - En Rom med Karakter

Oplev den autentiske smag af Panama med Malecon Reserva 18 YO rom. Denne rom er destilleret i små batches i gamle kobber-stills og er inspireret af den cubanske romtradition. Resultatet er en rom med en blød fedme og en kompleks smagsprofil.

Malecon Reserva 18 YO har en alkoholprocent på 40% og kommer i en flaske med en indholdsstørrelse på 70 cl. Denne rom er kendt for sin rige smag af tobak, karamel, vanille og en subtil eftersmag af chokolade. Den har også noter af flødekaramel, kaffe og pomeransskal, der tilføjer en ekstra dimension til smagsoplevelsen.

Uanset om du er en rom-entusiast eller bare ønsker at prøve noget nyt, vil Malecon Reserva 18 YO imponere med sin harmoni, blødhed og komplekse smagsprofil. Tag en tur til Panama med denne eksklusive rom og nyd en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna