Indlæser...

Maibachfarm Spätburgunder Burggarten ØKO 2016 75 CL

Varenummer
698935
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

399,00 kr.

Beskrivelse

Maibachfarm Spätburgunder Burggarten ØKO 2016


Maibachfarm Spätburgunder Burggarten ØKO 2016 er en fornem rødvin med en imponerende bedømmelse på 92 point af Falstaff. Denne vin kommer fra Tyskland, nærmere bestemt regionen Ahr, og den er lavet udelukkende af druesorten Pinot Noir (Spätburgunder på tysk).


Specifikationer:


Produkttype: Rødvin

Alkoholprocent: 13,5%

Årgang: 2016

Land: Tyskland

Region: Ahr

Druer: Pinot Noir (100 %)

Beskrivelse:


Maibachfarm Spätburgunder Burggarten ØKO 2016 er en økologisk rødvin, der udstråler elegance og kompleksitet. Den er resultatet af omhyggelig dyrkning og vinifikation, der giver vinen sin karakteristiske smag og karakter. Med en dyb rød farve og en alkoholprocent på 13,5% er den en vin med substans.


Bedømmelse af Falstaff:


Denne Spätburgunder har opnået en imponerende bedømmelse på 92 point af Falstaff, hvilket er et anerkendt vurderingssystem for vine. Dette vidner om vinenes kvalitet og dybde, og det er en anerkendelse af vinproducentens ekspertise.


Serveringsforslag:


Maibachfarm Spätburgunder Burggarten ØKO 2016 er velegnet til at blive nydt ved en række lejligheder. Den kan ledsage forskellige madretter, herunder grillet kød, lam, fjerkræ eller modne oste. Denne vin er en fornøjelse at udforske og dele med venner og familie.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna