Indlæser...

Maibachfarm Spätburgunder Ahrweiler ØKO 2020 75 CL

Varenummer
698934
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

249,00 kr.

Beskrivelse

Maibachfarm Spätburgunder Ahrweiler ØKO 2020


Maibachfarm Spätburgunder Ahrweiler er en fortryllende økologisk rødvin fra det charmerende Ahr-vinområde, der ligger ikke langt fra Bonn. Dette vinhus lever og ånder for mottoet "Klasse statt Masse" - Kvalitet i stedet for kvantitet. Og dette princip skinner klart igennem i deres 2020-udgave af Spätburgunder. Vinens oprindelse er marker omkring den maleriske landsby Bad Neuenahr-Ahrweiler, og den er en sand mesterklasse Pinot Noir, der kan måle sig med de bedste internationale vine. Den byder på en eksplosion af frugtagtige smagsoplevelser, florale og urtede nuancer samt en subtil fadlagring, der tilfører dybde uden at dominere.


Beskrivelse:


Farve: Rubinrød.

Duft: En fortryllende buket af lyse kirsebær og røde blomster, suppleret af mineralske noter og let røgede nuancer. Duften er simpelthen smuk.

Smagsnoter: Den intense smag afslører friske røde bær, især kirsebær, samt let ristede og røgede undertoner fra den sublimt integrerede fadlagring. Eftersmagen er lang og forfriskende.

Serveringsforslag:


Maibachfarm Spätburgunder Ahrweiler ØKO 2020 er en vin, der er skabt til at blive nydt. Den trives bedst, når den serveres let afkølet, og den er et ideelt følgeskab til retter med fjerkræ og lette kødretter. Den vil helt sikkert løfte enhver gastronomisk oplevelse.


Specifikationer

Produkttype: Rødvin

Alkohol %: 13,5

Årgang: 2020

Land: Tyskland

Region: Ahr

Druer: Spätburgunder (100 %)

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna