Indlæser...

Maibachfarm Grauburgunder&Chardonnay ØKO 2021 75 CL

Varenummer
698963
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

259,00 kr.

Beskrivelse

Oplev Harmoniens Kunst i Hver Dråbe


Maibachfarm Grauburgunder&Chardonnay Ahrweiler ØKO er ikke blot en vin; det er en fejring af kompleksitet og en hyldest til den nordlige vinkarakter. Lad os dykke ned i, hvad der gør denne vin så ekstraordinær:


En Unik Vinoplevelse


Fra det øjeblik du ser etiketten, forstår du, at denne vin er noget særligt. Sammensætningen af Grauburgunder og Chardonnay druer bringer mindelser om Bourgognes fineste øjeblikke, men med en nordlig friskhed, der giver denne vin sin egen karakter. En symfoni af smage venter.


En Smagsrejse


Maibachfarm Grauburgunder&Chardonnay Ahrweiler ØKO tager dig med på en fascinerende smagsrejse. Strågylden med grønlige nuancer, denne vin er en blanding af frugt og dybe toner af fransk egetræ. Fra første duft til den sidste smagsnote vil du opleve en kompleksitet, der er uovertruffen.


Den Perfekte Harmoni


Maibachfarm Grauburgunder&Chardonnay Ahrweiler ØKO er en vin, der finder harmoni mellem friskhed og fylde. Den intense, friske frugtsmag forenes med noter af røg, toast og krydderier, der afrunder denne symfoni af smag på en uforglemmelig måde. En vin, der får smilet frem.


Farve: Strågylden med et næsten grønligt skær.

Duft: Ja tak! Her blandes alle typer af frugt sig med dyre nuancer af ædelt, fransk egetræ. Klasse! Ganske enkelt.

Smagsnoter: Her findes en sjælden kombination af friskhed og stor fylde! Bølge efter bølge af intens, frisk og rig frugt ruller over ganen og slutter på en gang friskt og fyldigt med de dybere noter af fadrøg, toast og krydderier som afrunding på symfonien.


Serveringsforslag: Nyd den afkølet når dagen kalder på et smil på læben. -Og kan også sættes sammen med et bredt spektrum af retter som fx både lys og fed fisk, grønsagsretter, risotto, fjerkræ, svamperetter og endda lyst kød.


Specifikationer

Produkttype: Hvidvin

Alkohol %: 12,5

Årgang: 2021

Land: Tyskland

Region: Ahr

Druer: Grauer Burgunder & Chardonnay

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna