Indlæser...

Maibachfarm Frühburgunder Qba. ØKO 2020 75 CL

Varenummer
698936
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

299,00 kr.

Beskrivelse

Maibachfarm Frühburgunder Qba. ØKO 2020 75


Maibachfarm Frühburgunder Gutswein er en økologisk rødvin fra det charmerende vinområde Ahr, der ligger ikke langt fra Bonn. Dette er et område, hvor kvalitet prioriteres over kvantitet, og Maibachfarm er ingen undtagelse. Denne Frühburgunder er som "søsteren" til husets intro-Pinot Noir og viser den samme nordiske stil med en kølig og livlig karakter. Den er fyldt med levende rød frugt og subtile noter af blomster og urter. Mens syren stadig giver friskhed, er den lidt blødere og mildere, da Frühburgunder modnes tidligere end Pinot Noir.


Beskrivelse:


Farve: Rubinrød.

Duft: En intens duft af forskellige røde bær, hvor lyse kirsebær dominerer, ledsaget af et subtilt blomsterpræg med noter af roser.

Smagsnoter: Den friske og luftige smag er præget af kirsebær og jordbær med en læskende syre, der giver høj drikkeglæde. Syren opleves en smule rundere sammenlignet med Spätburgunder.

Serveringsforslag:


Maibachfarm Frühburgunder Qba. ØKO 2020 75 er bedst nydt let afkølet, enten alene eller som en ledsager til lettere retter såsom fjerkræ eller lyse kødretter, gerne med svampe.


Specifikationer

Produkttype: Rødvin

Alkohol %: 13

Årgang: 2020

Land: Tyskland

Region: Ahr

Druer: Frühburgunder (100 %)

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna