Indlæser...

Lysestage i lyserød plast

Varenummer
673667
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

399,00 kr.

Beskrivelse

Præsenterer en charmerende lysestage i lyserød plast, der tilføjer et strejf af farve og liv til enhver indretning. Denne lysestage er fremstillet af høj kvalitet, holdbar plast, som sikrer langvarig brug og nem vedligeholdelse. Den lyserøde farve giver et legende og moderne twist til den traditionelle lysestage og vil skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem.


Det letvægts og alsidige design gør denne lysestage ideel til både indendørs og udendørs brug og passer til en række lysstørrelser. Skab et indbydende og farverigt miljø til dine middage, fester eller afslappende aftener med denne attraktive lyserøde plast lysestage.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna