Indlæser...

Lysestage i lyserød plast

Varenummer
673667
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

399,00 kr.

Beskrivelse

Charmende Lysestage i Lyserød Plast

Skab en hyggelig og farverig atmosfære i dit hjem med denne charmerende lysestage i lyserød plast. Denne lysestage er lavet af høj kvalitet, holdbar plast, der sikrer langvarig brug og nem vedligeholdelse. Den lyserøde farve tilføjer et legende og moderne twist til den traditionelle lysestage.

Lysestagens letvægts og alsidige design gør den ideel til både indendørs og udendørs brug. Den passer til en række forskellige lysstørrelser, så du kan skabe den perfekte stemning til dine middage, fester eller afslappende aftener.

Med dimensionerne 22 x 22 x 8,5 cm er denne lysestage både kompakt og iøjnefaldende. Den vil tilføje et strejf af farve og liv til enhver indretning og skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem.

Uanset om du ønsker at tilføje et farverigt element til dit hjem eller leder efter en unik gaveidé, er denne lysestage i lyserød plast et perfekt valg.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna