Indlæser...

Lurch Sprøjtepistol med 9 skiver og 8 sprøjtetude

Varenummer
692105
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

99,00 kr.

Beskrivelse

Lurch Sprøjtepistol med 9 skiver og 8 sprøjtetude er det ideelle værktøj til at give dine kager og desserter en professionel og smuk finish. Her er nogle af de fremtrædende træk ved dette produkt:


Mangfoldige skiver og dyser: Sprøjtepistolen leveres med et udvalg af 9 skiver og 8 sprøjtetude, der giver dig mulighed for at skabe forskellige mønstre, designs og dekorative effekter på dine bagværk. Dette giver dig en bred vifte af muligheder for at tilpasse dine kreationer.


Nem betjening: Sprøjtepistolen er nem at bruge og kræver ikke særlig erfaring i dekorationskunst. Du fylder blot den ønskede frosting eller glasur i pistolen og vælger den ønskede skive og dyse for at opnå den ønskede dekoration.


Professionelle resultater: Med dette redskab kan du opnå dekorative resultater, der normalt kun ses i professionelle konditorier. Din kage eller dessert vil se imponerende og indbydende ud.


Kreativ frihed: Du kan udforske forskellige designs og mønstre, lige fra enkle stjerner og blomster til mere komplekse mønstre og skriver.


Nem rengøring: Efter brug er sprøjtepistolen og dens tilbehør lette at rengøre. De fleste dele kan ofte vaskes i opvaskemaskinen eller rengøres med varmt sæbevand.


Lurch Sprøjtepistol med 9 skiver og 8 sprøjtetude er et uundværligt redskab for bagere og kageentusiaster, der ønsker at tage deres dekorative færdigheder til det næste niveau. Uanset om du laver kager til specielle lejligheder, bryllupper eller bare ønsker at imponere din familie og venner med smukt dekorerede bagværk, vil denne sprøjtepistol hjælpe dig med at opnå professionelle og fantastiske resultater.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna