Indlæser...

Lurch Silikone Teskeform 8 stk.

Varenummer
692109
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

109,00 kr.

Beskrivelse

Lurch Flexiform Teskeform 8 stk. er det ideelle redskab til at skabe små og elegante teskeformede portioner af mad eller desserter. Her er nogle af de vigtigste funktioner og fordele ved dette sæt:


Fleksibelt og holdbart materiale: Formerne er lavet af høj kvalitet, fødevaregodkendt silikone eller lignende materiale, der er fleksibelt og holdbart. Dette gør det let at frigive de færdige teskeformede portioner uden besvær, samtidig med at formene er holdbare og kan bruges igen og igen.


Mangfoldige anvendelsesmuligheder: Teskeformene er alsidige og kan bruges til at lave en bred vifte af små retter og desserter, herunder små portioner af gelé, mousse, kager, risotto, og meget mere.


Non-stick overflade: Du behøver ikke bekymre dig om, at dine kreationer sidder fast i formen. Den non-stick overflade sikrer, at dine teskeformede portioner let slipper ud, og de bevarer deres form og detaljer.


Elegante og professionelle præsentationer: Formene skaber smukt udformede teskeformede portioner, der ser professionelle ud. Dette gør dem velegnede til specielle lejligheder, middage, catering eller blot til at imponere dine gæster.


Kreativ frihed: Udover klassiske opskrifter kan du eksperimentere med forskellige ingredienser og smagskombinationer for at skabe unikke teskeformede retter, der passer til din personlige smag.


Nem rengøring: Efter brug er teskeformene let at rengøre, enten i opvaskemaskinen eller ved håndvask. De er også nemme at opbevare, da de kan bøjes og foldes uden at miste deres form.


Lurch Flexiform Teskeform 8 stk. giver dig mulighed for at præsentere dine kreationer med elegance og raffinement ved at skabe teskeformede portioner af forskellige retter og desserter. Uanset om du er en professionel kok eller en entusiastisk amatør, vil dette redskab hjælpe dig med at skabe smukke og velsmagende små portioner til enhver lejlighed.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna