Indlæser...

Lurch Silikone Chokoladeform Small.

Varenummer
692108
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

99,00 kr.

Beskrivelse

Lurch Flexiform Chokoladeform Small er det ideelle redskab til at lave små, håndlavede chokolader og konfekt. Her er nogle af de vigtigste funktioner og fordele ved denne form:


Fleksibelt og holdbart materiale: Formen er lavet af høj kvalitet, fødevaregodkendt silikone eller et lignende fleksibelt materiale. Dette gør det let at frigive de færdige chokolader uden besvær, samtidig med at formen er holdbar og kan bruges igen og igen.


Mangfoldige mønstre og figurer: Chokoladeformen kommer typisk med en række forskellige forme og mønstre, der gør det muligt at lave smukke og fantasifulde chokolader. Du kan lave chokolader i form af hjerter, stjerner, blomster og meget mere, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse dine kreationer til forskellige lejligheder.


Non-stick overflade: Slip af med bekymringen om, at dine chokolader sidder fast i formen. Den non-stick overflade sikrer, at dine chokolader let slipper ud, og de bevarer deres form og detaljer.


Små portioner: Denne chokoladeform er specifikt designet til at lave små portioner af chokolade eller konfekt, hvilket gør den perfekt til at skabe gaver, bryllupsfavoriser, eller blot til at tilfredsstille din søde tand.


Kreativ frihed: Udover traditionelle chokoladeopskrifter kan du eksperimentere med forskellige fyldstoffer og smagskombinationer for at skabe unikke chokoladekreationer.


Nem rengøring: Efter brug er chokoladeformen let at rengøre, enten i opvaskemaskinen eller ved håndvask. Den er også nem at opbevare, da den kan bøjes og foldes uden at miste sin form.


Lurch Flexiform Chokoladeform Small giver dig mulighed for at udfolde din kreativitet i køkkenet ved at lave små, håndlavede chokolader og konfekt med forskellige former og mønstre. Dette redskab gør det let at lave smukke og lækre chokolader, der kan bruges som gaver eller som en sød godbid til enhver lejlighed.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna