Indlæser...

Louis Roederer Champagne Cristal Rosé 2014 FL 75

Varenummer
673144
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

5.829,00 kr.

Beskrivelse

Louis Roederer Champagne Cristal Rosé 2014 er en prestige champagne fra det berømte champagnehus Louis Roederer i Frankrig. Cristal Rosé 2014 er lavet på en blanding af Pinot Noir og Chardonnay druer, hvoraf 55% er Pinot Noir og 45% er Chardonnay. Druerne kommer fra Louis Roederers egne vinmarker og er omhyggeligt udvalgt for at opnå den højeste kvalitet.


Cristal Rosé 2014 er en rosé champagne med en flot lyserød farve og fine, vedvarende bobler. Den har en intens duft af røde frugter som jordbær og hindbær, kombineret med noter af citrus og en subtil mineralitet. Smagen er fyldig og kompleks med en perfekt balance mellem friskhed og elegance. Der er noter af røde frugter, blomster og krydderier, der giver en lang og behagelig eftersmag.


Cristal Rosé 2014 er en champagne af høj kvalitet og er perfekt til festlige lejligheder og til at dele med særlige personer. Den kan nydes som en aperitif eller ledsage en række forskellige retter, herunder skaldyr, fisk, kaviar og lyst kød. Champagnehuset Louis Roederer har en lang historie og er kendt for at producere nogle af verdens bedste champagner, og Cristal Rosé 2014 er ikke en undtagelse.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna