Indlæser...

Longdrinkglas - Bubbles Nachtmann - 390ml

Varenummer
9819
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

59,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/12 stk.: 49,00 kr. . Spar 17%

Beskrivelse

Fornemme longdrink Bubbles glas

De fleste longdrinks glas man ser på en bar ligner meget ofte hinanden, men det er ikke tilfældet med disse Bubbles glas fra Nachtmann, som må siges at være meget anderledes. For hvor de typiske longdrink glas er helt lige i teksturen og glasset, så har disse Bubbles glas nogle cirkler udenpå, som gør, at de buler lidt udad nogle steder. Det gør, at de får et lidt sjovt udtryk, som mange kan lide. Glassene er fra Nachtmann, som laver mange forskellige glas til mange forskellige formål. De samme glas fra Bubbles kan også fås i typen tumbler, som også er en type glas, som rigtig mange kan lide at bruge bag baren. Normalt bruger man longdrinks glas til at lave drinks, som indeholder en mixer, hvilket også er grunden til, at volumen i disse glas meget ofte er væsentligt større end for andre glas, der ikke kræver drinks med mixer.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna