Indlæser...

Liverpool-serien - Pakke

Varenummer
10079
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

649,00 kr.

Beskrivelse

Til Gin Entusiasten

 
Er du en vaskeægte Gin entusiast, så skal du helt klar prøve de forskellige gin fra Liverpool serien af gin. Liverpool Gin familien består af en lang række af økologiske gins. I denne pakke finder du hele 2 flasker gin fra Liverpool. Den første flaske er den originale Liverpool Gin, 70cl, som kun bliver fremstillet i et begrænset antal. Den er fremstillet på økologiske botanikker, herunder bl.a. håndplukkede enebær, koriander, kvan og citron. Alle disse ingredienser danner til sammen en enestående og aromatisk gin. Den anden flaske, som du finder i pakken, er en flaske Liverpool Gin Valencian Orange, 70cl, som er fremstillet på de berømte økologiske appelsiner fra Valencia. Disse appelsiner er med til at give denne gin et frisk pust og smagen af appelsin.
 
Indhold:
1 x Liverpool Gin (Økologisk)
1 x Liverpool Gin Valencian Orange (Økologisk)
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna