Indlæser...

Limona citruspresser

Varenummer
9578
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

279,00 kr.

Beskrivelse

Limona Citruspresser - Den Perfekte Presse til Alle Citrusfrugter

En rigtig bartender skal have en god måde at presse citronen på, og det er præcis, hvad Limona Citruspresser tilbyder. Denne citruspresser er designet til at passe til forskellige størrelser af citrusfrugter, hvilket gør den utrolig anvendelig i en bar.

Uanset om du skal presse citroner, lime eller andre citrusfrugter, kan du regne med Limona Citruspresser til at få det job gjort. Den er lavet af holdbart materiale og er nem at bruge og rengøre.

Med Limona Citruspresser kan du nemt tilføje friskpresset citrusjuice til dine cocktails og drinks, og sikre en autentisk smag og kvalitet. Denne citruspresser er et uundværligt redskab for enhver bartender, der ønsker at levere de bedste drikkevarer til deres gæster.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna