Indlæser...

Lime cutter

Varenummer
9781
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

2.987,00 kr.

Beskrivelse

Smart og hurtig lime cutter


Står man i baren vil man meget ofte komme ud for, at man har brug for at skære forskellige limefrugter. Og når man skal gøre noget bag en bar er det nødvendigt, at man kan gøre det hurtigt. Denne lime cutter gør det yderst hurtig for dig at kunne cutte de citrusfrugter du skal bruge og det er endda meget nemt at gøre.


Du behøver slet ikke at forberede Easy Wedger før brug for den er bare klar med det samme. Du lægger blot enten citronen, limen eller appelsinen på knivaggregatet og så bruger du en blok, som gør, at en række kniver går ned og skærer frugten over. Når du skal rengøre den er det vigtigt, at du er meget forsigtig da knivene er meget skarpe og kan være farlige. Vægt (kg): 2,1 Højde (cm): 48,0 Bredde (cm): 20,0 Materiale: aluminium, rustfrit stål

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna