Indlæser...

Lige stativ OLOMO ZACK®

Varenummer
689505
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

389,00 kr.

Beskrivelse

Stilfuldt Lige Stativ i Sort fra OLOMO ZACK®

Dette lige stativ fra OLOMO ZACK® er det perfekte tilbehør til at organisere og præsentere dine køkkenredskaber. Stativet er lavet i sort 18/10 pulverlakeret stål, hvilket giver det en elegant og moderne finish. Med målene 15x7,5x13,5 cm passer det nemt ind på ethvert køkkenbord eller i en skuffe.

Stativet er designet til at holde dine redskaber oprejst og inden for rækkevidde, så du nemt kan finde og bruge dem, når du laver mad. Den lige form og det stilfulde design gør det også til en dekorativ tilføjelse til dit køkkeninteriør.

Uanset om du har brug for et sted at opbevare dine køkkenredskaber eller ønsker at tilføje et stilfuldt element til dit køkken, er dette lige stativ fra OLOMO ZACK® det perfekte valg.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna