Indlæser...

Licor 43 FL 5

Varenummer
698287
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

53,00 kr.

Beskrivelse

LICOR 43 - 5CL

Alkohol: 31%


Indhold: 5 cl.


Land: Spanien


Licor 43 er en uforlignelig gylden likør, der er gennemsyret af skønhed og kulturel rigdom fra byen Cartagena. Med hver slurk kan man smage Spaniens aromaer: flamencoens rytmer, Middelhavssolens varme og frem for alt en ren og uforstyrret passion for livet.
Navnet Licor 43 stammer fra de 43 ingredienser, det oprindeligt blev fremstillet af. I dag er den gennemsyret af nøje udvalgte ingredienser, der fører an i lakridsaromaen, citronessensen, en delikat strejf af vanilje og en antydning af karamel. De resterende ingredienser holder Licor 43 for sig selv, for den nøjagtige opskrift er indlejret i legenden og forbliver en velbevaret hemmelighed.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna