Indlæser...

LEMON AND SAGE MARTINI - DrinksPakke

Varenummer
673251
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

459,00 kr.

Beskrivelse

Lemon and Sage Martini er en moderne twist på den klassiske martini, som normalt laves med gin og tør vermouth. I stedet for gin bruger denne cocktail Aperol, en italiensk aperitif med en sød og bitter smag, som passer godt til den friske citron og salvie.


Passionsfrugtlikør tilføjer en frugtagtig sødme og en unik tropisk smag til cocktailen, mens Funkin Cocktails ananas mixer giver den en rig og lækker tekstur. Sammen skaber disse ingredienser en harmonisk blanding af smag, der giver en dejlig drikkeoplevelse.


For at lave denne cocktail fylder du en shaker med isterninger og tilsætter Aperol, passionsfrugtlikør og citronsaft. Derefter ryster du det godt og hælder det i et køligt cocktailglas. Til sidst pynter du med et frisk salvieblad, der tilføjer en smuk grøn farve og en ekstra urteagtig smag til cocktailen.


Lemon and Sage Martini er en perfekt cocktail til at servere ved en sommerfest eller som en forfriskende drik på en varm dag. Denne cocktail er også let at tilpasse ved at justere mængden af ingredienserne efter din personlige smag.


Pakken indeholder:

1x Aperol Aperitivo FL 70

1x De Kuyper Liqueur Passion FL 70

1x Funkin Pina Colada KRT 100

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna