Indlæser...

Leitz Riesling Eins Zwei Dry 2022 25 CL

Varenummer
698960
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

59,00 kr.

Beskrivelse

Leitz Riesling Eins Zwei Dry


Eins-Zwei-Dry Riesling er den ideelle måde at opleve Weingut Leitz' unikke stil på. De druer, der skaber denne forfriskende vin, høstes fra betagende marker omkring Geisenheim, Hattenheim og Erbach i det prestigefyldte Rheingau-område. Læs videre for at opdage, hvorfor Eins-Zwei-Dry er synonym med kompleksitet, elegance og en sublim smagsoplevelse:- **Farve:** Lys gylden.

- **Duft:** En duft af sprødt grønt æble, saftig stenfrugt og kandiseret citrus byder dig velkommen til en verden af forfriskning.

- **Smagsnoter:** I smagen finder du den perfekte balance mellem sødme og syre – en tør vin med noter af grapefrugt, saftig fersken og citronskal.


En Vins Fuldkommen Balance:


Eins-Zwei-Dry Riesling imponerer med sin uovertrufne balance. Den kombinerer delikat friskhed med frugtige noter af citrus og stenfrugt, der ledsages af en subtil mineralitet og en livlig syre. Alt dette afrundes med et lille strejf af sødme, der gør denne vin til en udsøgt "standardvin."


**Obs. 25 cl:**


Vær opmærksom på, at denne flaske indeholder 25 cl ren nydelse, perfekt til at nyde alene eller dele med venner.


**Serveringsforslag:**


Eins-Zwei-Dry Riesling er det ideelle match til skaldyr, sushi eller en skøn fiskeret. Lad denne vin forvandle din kulinariske oplevelse med sin forfriskende karakter og subtile kompleksitet.


Specifikationer

Produkttype: Hvidvin

Alkohol %: 12

Årgang: 2022

Land: Tyskland

Region: Rheingau

Druer: Riesling (100 %)

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna