Indlæser...

Leitz Riesling Dragonstone 2022 75 CL

Varenummer
698959
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

149,00 kr.

Beskrivelse

Leitz Riesling Dragonstone 2022 75 CL


Mens Johannes Leitz' tørre vine har cementeret hans ry i Tyskland og hele Europa, er der ingen anden vin, der har gjort ham så populær i USA som Dragonstone. Historien om denne vin er en rejse gennem smag og kvalitet, og her er, hvorfor den har fanget vinelskere over hele verden:


**Beskrivelse:**


- **Farve:** Lys stråfarvet.

- **Duft:** Friske indtryk af grønne frugter, græs og den karakteristiske duft af petroleum, som ofte findes i vine lavet på Riesling-druen.

- **Smagsnoter:** Dragonstone byder på en smagsoplevelse af moden, tropisk frugt som ananas, saftig fersken og melon. Med en behagelig halvtør karakter og velafstemt restsødme og frisk syre, opnås en perfekt balance i vinen.


**Historien om Balance:**


Dragonstone's historie begyndte med et restsukkerindhold på næsten 80 gram/liter i 2002-årgangen. I dag har vinen opnået en perfekt balance med omkring 40 gram/liter restsødme. Dette kvalitetsniveau overstiger langt prisen og har gjort Dragonstone til Johannes Leitz' mest succesfulde vin i USA.


Bemærk, at denne flaske indeholder 75 cl ren nydelse, der er klar til at blive udforsket og nydt.


**Serveringsforslag:**


Dragonstone er den perfekte ledsager til asiatiske supper og risretter med krydrede og stærke elementer. Denne vin forstærker smagsoplevelsen og skaber harmoni i enhver måltidssammensætning.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna