Indlæser...

Legendario Elixir de Cuba FL 70

Varenummer
10735
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

209,00 kr.

Beskrivelse

Legendario Elixir de Cuba - En Rom Punch med en Sød og Blød Smag

Legendario Elixir de Cuba er en rom punch lavet af amerikansk eg og modnet i to- til fire-årig rom blandet med rosin ekstrakter og reduceret med demineraliseret vand. Resultatet er en rom med en blød og sød smag, der kan nydes alene eller bruges i forskellige cocktails, marinader eller til madlavning.

Denne flaske indeholder 70 cl af Legendario Elixir de Cuba, hvilket giver dig rigeligt med rom til at nyde og eksperimentere med. Den flotte flaske er perfekt til at vise frem på dit hjemmebar eller som en gave til en rom-elsker.

Uanset om du foretrækker at nyde den alene eller bruge den i dine yndlingscocktails, vil Legendario Elixir de Cuba tilføje en unik og lækker smag til dine drikkevarer og retter.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna