Indlæser...

LED LANTERNE Ø15XH19 CM

Varenummer
655412
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

Tilbudspris 59,00 kr. Normalpris 90,00 kr.
Spar 34% (31 kr)

Beskrivelse

LED LANTERNE Ø15XH19 CM - Skab Hygge og Stemning

Skab en hyggelig og stemningsfuld atmosfære med denne LED lanterne. Lanternen har en diameter på 15 cm og en højde på 19 cm, hvilket gør den perfekt til at placere på bordet eller hænge op som dekoration. Den er lavet af plast og har en rustik overflade, der giver den et autentisk udseende.

LED lysene i lanternen har en naturtro flamme og fordybning, der skaber det perfekte lys. De er lavet af voks og har en ru overflade, der gør dem endnu mere naturtro. Lysene er solcelledrevne og har en brændetid på ca. 8 timer. Du kan oplade lanternen ved solcelle, hvilket gør den energivenlig og nem at bruge.

Denne LED lanterne leveres i en flot gaveæske og er IP44 godkendt, hvilket betyder, at den er velegnet til udendørs brug. Uanset om du vil skabe hygge på terrassen, i haven eller indendørs, er denne lanterne det perfekte valg.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna