Indlæser...

Laurent-Perrier "Harmonie" Champagne Demi-Sec FL 75

Varenummer
10529
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

379,00 kr.

Beskrivelse

Laurent-Perrier "Harmonie" Champagne Demi-Sec - Perfekt til Søde og Lette Retter

Laurent-Perrier "Harmonie" Champagne Demi-Sec er en fremragende champagne, der er ideel til at ledsage søde og lette retter. Den er især velegnet til kager og supplerer også sydasiatisk mad og franske oste på en fantastisk måde. Server den ved en temperatur mellem 6 og 8 grader for at fremhæve dens rigdom og dybde.

Denne champagne har en intens og rig duft, der åbner op for toner af tørret frugt, mandler og hasselnødder samt grillet og ristet aroma. Efter flere års lagring i flasken vil duften udvikle sig og give noter af honning og ananassaft.

Smagsoplevelsen af denne champagne er afrundet og generøs. Den er varm og rig i munden og har en dominerende rundhed, der vil glæde enhver champagneelsker.

Laurent-Perrier "Harmonie" Champagne Demi-Sec er fremstillet af en blanding af druesorterne Chardonnay (45%), Pinot Noir (35%) og Pinot Meunier (20%). Denne kombination af druer giver champagnen dens karakteristiske smag og kompleksitet.

Med en indholdsstørrelse på 75 cl er denne champagne perfekt til at dele med venner og familie ved særlige lejligheder eller til at nyde en aften i godt selskab.

Bestil din flaske Laurent-Perrier "Harmonie" Champagne Demi-Sec i dag og oplev den fortryllende smag af denne eksklusive champagne.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna