Indlæser...

Lampe Roma H 30cm hvid/hvid X DYBERG LARSEN

Varenummer
687637
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

599,00 kr.

Beskrivelse

Lampe Roma H 30cm Hvid/Hvid X DYBERG LARSEN


Elegance og stilfuld design går hånd i hånd med Roma lampen fra DYBERG LARSEN. Denne unikke bordslampe er perfekt til at skabe en behagelig atmosfære i dit hjem, hvad enten det er i stuen, soveværelset eller et andet rum.


**Design:**

Roma lampen præsenterer sig med en smuk hvid farve, der gør den både moderne og tidløs. Den hvide finish både på lampeskærmen og basen giver et rent og ensartet look, der kan passe ind i mange forskellige indretningsstile.


**Størrelse:**

Lampen har en højde på 30 cm, hvilket gør den ideel som bordslampe eller som en diskret, men alligevel stilfuld tilføjelse til enhver overflade.


**Kvalitet:**

Lavet med omtanke og præcision, denne lampe fra DYBERG LARSEN repræsenterer dansk design og håndværk på sit bedste. Materialerne er valgt for deres kvalitet og holdbarhed, så du kan have tillid til, at din lampe vil vare i mange år fremover.


**Funktionalitet:**

Roma lampens design er ikke kun smukt, men også funktionelt. Den bløde belysning skaber en varm og indbydende atmosfære, mens lampens størrelse gør den alsidig og nem at placere i forskellige rum.


**Om DYBERG LARSEN:**

DYBERG LARSEN har været en stærk spiller på den danske designscene siden 2011. De fokuserer på at skabe produkter, der kombinerer skandinavisk æstetik med funktionalitet og kvalitet.


**Konklusion:**

Lampe Roma H 30cm hvid/hvid fra DYBERG LARSEN er en perfekt tilføjelse til ethvert hjem, der søger en kombination af stil og funktion. Den tidløse farve og det elegante design gør denne lampe til en fornøjelse at have i dit hjem. Uanset hvor du vælger at placere det, vil denne lampe tilføje et touch af klasse og hygge til din indretning.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna