Indlæser...

Laguiole By Hâws vinsæt 4 dele

Varenummer
689638
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

249,00 kr.

Beskrivelse

Laguiole By Hâws er en populær producent af høj kvalitet vin- og gastronomiudstyr, herunder vinåbnere, knive og andre køkkenredskaber. "Vinsæt 4 dele" refererer sandsynligvis til et sæt, der indeholder forskellige redskaber til at åbne, servere og nyde vin. Et typisk vinsæt fra Laguiole By Hâws indeholder ofte følgende fire dele:


Vinåbner: En elegant og funktionel vinåbner med et skruetække eller en hængslet mekanisme til nemt at trække korkproppen fra en vinflaske.


Folieskærer: En skarp klinge, der bruges til at fjerne folien, der dækker flaskehalsen, før du åbner vinen.


Vinproptrækker: Dette er et redskab, der hjælper med at fjerne proppen fra vinflasken, hvis den skulle gå i stykker eller blive beskadiget under åbningen.


Drypbakke eller vinserveringspipette: Dette er en lille beholder eller pipette, der hjælper med at hælde vinen jævnt og uden spild.


Disse Laguiole By Hâws vinsæt er ofte designet med stor omhu og opmærksomhed på detaljerne og er kendt for deres kvalitet og æstetik. De kan også have håndtag lavet af ædle materialer som træ eller horn og kommer ofte i smukke gaveæsker, der gør dem til en ideel gave til vinelskere. Det er vigtigt at bemærke, at Laguiole er en anerkendt producent inden for dette område, og deres produkter er kendt for deres håndværk og pålidelighed.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna