Indlæser...

Låg og luftlås Fermentering sæt Kilner® 12x16x4cm

Varenummer
688892
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

147,00 kr.

Beskrivelse

Kilner® Fermenteringssæt med Låg og Luftlås - Perfekt til Hjemmelavet Fermentering

Dette fermenteringssæt fra Kilner® er det ideelle værktøj til at lave probiotiske fødevarer derhjemme. Sættet indeholder et låg og en luftlås, der er specielt designet til brug sammen med en 3 liters Kilner® Jar.

Låget er lavet af premium silikone, der sikrer en tæt forsegling og forhindrer luft i at trænge ind i glasset. Luftlåsen tillader dog gasser at frigives fra de fermenterende fødevarer, hvilket er vigtigt for at undgå ophobning af tryk.

Med dette fermenteringssæt kan du skabe en anaerob atmosfære, der er perfekt til at fermentere mad. Den klare og grå farve på låget giver dig mulighed for nemt at holde øje med fermenteringsprocessen.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for fermentering, vil dette Kilner® Fermenteringssæt med Låg og Luftlås være et uundværligt redskab i dit køkken.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna