Indlæser...

Kvadratisk vægkasse i røget plast

Varenummer
673562
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

229,00 kr.

Beskrivelse

Præsenterer en sofistikeret kvadratisk vægkasse i røget plast, der vil tilføje et moderne og elegant element til dit hjem eller have. Denne vægkasse er fremstillet af høj kvalitet, holdbar plast, som sikrer lang levetid og let vedligeholdelse. Den røgede plast skaber et diskret og stilsikkert udseende, der passer perfekt ind i enhver indretning.


Den kvadratiske form og det praktiske design gør denne vægkasse ideel til både indendørs og udendørs brug. Den kan nemt monteres på væggen og bruges til at dyrke dine yndlingsblomster, urter eller planter. Giv din boligindretning eller have et kreativt og æstetisk løft med denne stilfulde og funktionelle kvadratiske vægkasse i røget plast.


Mål: 20 x 20 x 20 cm


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna