Indlæser...

Krydderi Safran Hel ÆSK 2 G

Varenummer
676029
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

109,00 kr.

Beskrivelse

Information

Safran er uundværlig i mange klassiske retter, fra paella til luciabrød, men smager også skønt i risotto, is og supper. Den iranske safrans små, røde tråde har en aromatisk, sødlig duft og smag og giver en flot, gul farve til din ret. Safran er de røde støvdragere fra safrankrokus, Crucus Sativus, og det er blevet brugt som krydderi i det persiske køkken i århundreder. Fra Persien spredte krydderiet sig til resten af Mellemøsten, Indien og Sydeuropa og er i dag et uundværligt krydderi i mange klassiske retter. Denne safran kommer fra Iran. Safrankrokus blomstrer om efteråret, og høsten varer kun nogle få uger, hvor blomsterne er på deres højeste. Alt foregår ved håndkraft, for de spæde krokus er for sarte til maskiner. Mange hænder skal der til for at plukke blomsterhovederne, trække de røde tråde ud og lægge dem til tørre i solen. Safran går for at være verdens dyreste krydderi, men er heldigvis også drøj i brug. Bare nogle få tråde giver smag til en hel ret.

Næringsindhold pr. 100g

Energi

491kj/117 kcal

Fedt

4.1 g

- Heraf mættede fedtsyrer

1.5 g

Kulhydrater

0 g

- Heraf sukkerarter

0 g

Protein

19.8 g

Salt

0 g


Opbevaring
0° til 4°
Opbevaring
Holdbarhed
 - Uåbnet
365dage

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna