Indlæser...

Krydderi Røget Smag Oscar 1LTR

Varenummer
671439
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

439,00 kr.

Beskrivelse

OSCAR® Røget Smag krydderi - Tilføj Autentisk Røget Smag til Dine Retter

OSCAR® Røget Smag krydderi er det perfekte valg, hvis du ønsker at tilføje en autentisk og behagelig røget smag til dine retter. Dette krydderi har en ren og behagelig smag af røg, der giver både duft og smag af bålrøg. Du vil ikke opleve en skarp syre eller bitter eftersmag, som man ofte gør ved røgede produkter. I stedet får du en blød og rund røget smag.

Dette krydderi er let at anvende og kan bruges til forskellige retter. Du kan tilsmage fiskeretter som lakserillette, kolde cremer og dressinger som friskost eller mayonnaise, samt gryderetter og supper som chili con carne eller fiskesuppe.

OSCAR® Røget Smag krydderi kommer i en praktisk 1 liter flaske, der gør det nemt at dosere. Efter åbning skal det opbevares tørt og ikke for varmt i køleskabet. Husk at omryste flasken før brug.

Med OSCAR® Røget Smag krydderi kan du nemt tilføje den autentiske røgede smag til dine retter og imponere dine gæster med din kulinariske kunnen.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna