Indlæser...

KROCKETSPIL 90 CM 4 PERS

Varenummer
9912
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 189,00 kr. Normalpris 199,00 kr.
Spar 5% (10 kr)

Beskrivelse

Krocketspil til sjove spil i haven

Når temperaturerne udenfor stiger begynder folk lige så stille at trække ud i haverne, i sommerhus eller i kolonihavehus og det er her, at man begynder at kigge sig om efter nogle sjove aktiviteter man kan bruge tiden på. Noget som rigtig mange vælger at gøre det er at spille krocket, som er et rigtig sjovt havespil, som kan sættes op i enhver have, uanset hvor lille den er. Med dette spil krocket kan du samle hele familien en dejlig forårs- eller sommerdag og dem, som ikke ønsker at deltage kan blot sidde i havestole og kigge på da det i sig selv også kan være sjovt. I denne pakke med krocketspillet har du det hele du skal bruge for at spille, og du kan også finde en vejledning til hvordan man spiller krocket, hvis ikke du er bekendt med spillet eller hvis du har glemt hvordan man spiller.
 
KROCKETSPIL 90 CM 4 PERS
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna