Indlæser...

Koskenkorva Passion Likør FL 50

Varenummer
682398
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

96,00 kr.

Beskrivelse

Koskenkorva Passion Likør i en flaske på 50 cl er en eksotisk og frugtagtig likør med en intens smag af passionsfrugt. Denne lækre likør er fremstillet af Koskenkorva Vodka og naturlig passionsfrugtsaft, der giver den en frisk og tropisk smagsoplevelse.


Med en alkoholprocent på 21% er Koskenkorva Passion Likør perfekt til at nyde alene, på is eller som en del af forskellige cocktails. Den intense og søde smag af passionsfrugt blander sig harmonisk med vodkaens glathed, hvilket resulterer i en lækker og velsmagende likør.


Flasken på 50 cl giver dig nok likør til at forkæle dig selv og dele med venner og familie. Denne likør er ideel til at tilføje en tropisk og forfriskende smag til dine drinks og cocktails.


Koskenkorva Passion Likør er et kvalitetsprodukt, der er skabt med omhu og dedikation for at levere en autentisk og velsmagende smagsoplevelse. Flasken er praktisk og let at håndtere, og den kan nemt opbevares i dit barskab eller på din hjemmebar.


Forkæl dine sanser med Koskenkorva Passion Likør i en flaske på 50 cl, og nyd den eksotiske og frugtagtige smag af passionsfrugt i en lækker likør. Skål og lad dine drikkeoplevelser være fyldt med tropisk charme og velsmag!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna