Indlæser...

Koskenkorva Minttu Mint Likør FL 50

Varenummer
682397
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

109,00 kr.

Beskrivelse

Koskenkorva Minttu Mint Likør i en flaske på 50 cl er en forfriskende og velsmagende likør med den autentiske smag af mynte. Denne lækre likør er fremstillet af Koskenkorva Vodka og naturlig mynteekstrakt, der giver den en intens og frisk smagsoplevelse.


Med en alkoholprocent på [angiv den aktuelle alkoholprocent] er Koskenkorva Minttu Mint Likør perfekt til at nyde alene, på is eller som en ingrediens i forskellige cocktails. Den karakteristiske smag af mynte blander sig harmonisk med vodkaens glathed og skaber en lækker og aromatisk likør.


Flasken på 50 cl giver dig rigeligt med likør til at nyde både derhjemme og sammen med venner og familie. Denne likør er ideel til at tilføje en frisk og forfriskende smag til dine drinks og cocktails.


Koskenkorva Minttu Mint Likør er et kvalitetsprodukt, der er skabt med omhu og dedikation til at levere en autentisk og velsmagende smagsoplevelse. Flasken er praktisk og let at håndtere, og den kan nemt opbevares i dit barskab eller på din hjemmebar.


Forkæl dine smagsløg med Koskenkorva Minttu Mint Likør i en flaske på 50 cl og nyd den friske og karakteristiske smag af mynte i en lækker likør. Skål og lad dig forføre af denne forfriskende og aromatiske drik!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna