Indlæser...

Koskenkorva Espresso Likør FL 50

Varenummer
682399
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

99,00 kr.

Beskrivelse

Koskenkorva Espresso Likør er en lækker og aromatisk likør, der tilbydes i en flaske på 50 cl. Denne likør er perfekt til dem, der elsker den intense smag og aroma af espresso kombineret med en blød og cremet likørbase.


Koskenkorva Espresso Likør er lavet med omhu og bruger kun de fineste ingredienser. Den tilbyder en dyb og rig espresso-smag, der kombineres med noter af karamel og vanilje, hvilket giver en sød og velafbalanceret smagsoplevelse.


Denne likør er perfekt til at nyde som en aperitif eller som en del af en lækker cocktail. Den kan også serveres som en digestif efter et måltid for at afrunde smagsoplevelsen. Du kan nyde den alene over is eller bruge den som ingrediens til at tilføje en subtil kaffesmag til forskellige drinks.


Koskenkorva Espresso Likør er ideel til kaffeelskere, der ønsker at forkæle deres smagsløg med en intens og velsmagende kaffeoplevelse. Den kan også være en fantastisk gaveidé til dem, der sætter pris på en god kop espresso og ønsker at udforske likørverdenen.


Uanset om du nyder den alene eller som en del af en cocktail, vil Koskenkorva Espresso Likør bringe en ekstra dybde og kompleksitet til dine drinks. Lad dig forføre af den intense aroma og den velafbalancerede smag af denne lækre espresso likør.


Skål og nyd Koskenkorva Espresso Likør FL 50, når du ønsker at tilføje en kaffetwist til dine drinks og forkæle dine sanser med en aromatisk oplevelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna