Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Ingen kort gebyr

Hos Barlife kan du nyde, at det kun er dine varer du betaler for, og intet andet. For vi går meget op i, at du betaler for det produkt du ønsker, og ikke betaler for alle de andre ting. Dette er netop grunden til, at der hos os ikke er noget kortgebyr.

Betal med kort – uden kortgebyr

Hos os kan du bruge mange forskellige kort, heriblandt VISA/Dankort, Dankort og MasterCard. Du har faktisk slet ikke mulighed for at købe noget hos vores webshop, hvis ikke du gør det med kort, hvilket netop er grunden til, at vi tilbyder vores kunder, at de kan betale med så mange forskellige kort. Og når du vælger at anvende dit kort, skal du ikke af med et kortgebyr. Hos mange andre webshops tager de en lille procentdel, hvilket de gør grundet kortgebyr. Men det har vi valgt ikke at gøre, således, at vores kunder ikke skal af med for mange penge, som de føler overflødige.
Hvis du vælger at betale med dit kort, vil du ikke opleve, at pengene bliver trukket fra din konto før vi afsender dine varer til dig. Du behøver altså ikke at gå rundt og tænke, hvornår dine varer nu bliver afsendt når du har betalt. Det er sådan, at du hos ikke er beskyttet af indsigelsesordningen, hvis du vælger at overføre penge til os ved bankoverførsel. Dette er der en lang række grunde til, hvilket du kan læse om på vores website. Derfor anbefaler vi vores kunder, at de betaler med kort. Og da vi intet kortgebyr trækker, er man som kunde, dermed bedre stillet end hvis man vælger at betale ved hjælp af en bankoverførsel via sit pengeinstitut.

Få dine penge retur uden kortgebyr


Hvis du af den ene eller anden grund ikke er tilfreds med den vare, som du modtager, eller hvis du fortryder købet, kan du altid returnere dine varer. Hvis du gør dette og hvis ikke varens stand er dårlig, vil vi returnere alle penge til dig, som du har betalt. Da du ikke har betalt noget kortgebyr vil vi dog ikke tilbagebetale dette, da der ikke er noget at tilbagebetale.