Indlæser...

Kop 10,5cm ø - Blå stentøj

Varenummer
9179
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 29,00 kr. Normalpris 39,00 kr.
Spar 26% (10 kr)

Beskrivelse

Blå Stentøj Kop - Perfekt til Din Morgenkaffe

Denne smukke kop er lavet af blå stentøj og har en diameter på 10,5 cm. Det blå stentøj giver koppen et rustikt og naturligt udseende, der passer perfekt til vores nye stel af stentøj i brune nuancer. Stentøjet er lavet af ler, der er brændt og brændemodnet ved høje temperaturer mellem 1200 C og 1315 C, hvilket gør det til en holdbar og robust kop.

Denne kop kan tåle opvaskemaskine, både almindelig og industri, samt mikroovn, almindelig ovn og fryser. Det betyder, at du kan bruge koppen til alle dine daglige behov uden bekymring for skader eller ødelæggelse.

Uanset om du nyder en varm kop kaffe om morgenen eller en afslappende kop te om eftermiddagen, vil denne blå stentøj kop være det perfekte valg. Den er ikke kun praktisk, men tilføjer også et strejf af stil og elegance til din kaffepause.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna