Indlæser...

Kokosmel Medium Øko 1 kg

Varenummer
684241
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

87,00 kr.

Beskrivelse

Kokosmel Medium Øko i 1 kg pakning er en alsidig ingrediens, der er lavet af økologisk dyrkede kokosnødder. Dette mel er lavet af tørret og malet kød fra modne kokosnødder og har en medium konsistens, der gør det nemt at arbejde med.


Kokosmelet tilføjer en naturlig og tropisk smag til dine opskrifter og giver en behagelig tekstur. Det kan bruges til at tilføje smag og fylde til bagværk som kager, muffins, cookies og brød. Det er også velegnet til at berige smoothies, yoghurt, grød og desserter med en lækker kokossmag.


Dette økologiske kokosmel er fyldt med næringsstoffer og har en naturlig sødme, der eliminerer behovet for ekstra sukker i mange opskrifter. Det er glutenfrit og velegnet til dem, der har særlige kostbehov.


Kokosmel Medium Øko er nemt at bruge. Du kan erstatte en del af hvedemel med kokosmel i opskrifter, eller bruge det som en erstatning for traditionelle meltyper for at tilføje en tropisk smag og næring til dine retter.


Forkæl dig selv med Kokosmel Medium Øko i 1 kg pakning og udforsk dets mange anvendelsesmuligheder. Lad dig inspirere af dets naturlige smag og tekstur og skab lækre og nærende retter. Lad Kokosmel Medium Øko blive en fast ingrediens i dit køkken og tilføj et tropisk strejf til dine yndlingsopskrifter.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna